home-icon

Diensten

Onderstaand een aantal diensten die MP Carworks onder andere biedt.

Airco Service

Wanneer uw auto beschikt over een airco-systeem dan vraagt dit systeem, net zoals het normale periodieke onderhoud, de nodige aandacht. Daarom kunt u bij ons terecht om ook de airco de juiste aandacht te geven.

Gaat u op vakantie of wilt u met een letterlijk frisse auto de zomer in? Laat je airco nu bijvullen voor maar €79,99!

Wist u dat?

– De airco om de 3 jaar ververst moet worden?
– Te weinig koudemiddel slijtage veroorzaakt?
– Een slecht werkende airco zorgt voor een hoger brandstofverbruik?
– De airco van uw auto jaarlijks tussen de 8 en 15% koudemiddel verliest?

Wat wordt er gedaan?

– Volledige controle
– Opnieuw gevuld
– Interieurfilter vervangen (tegen meer prijs)
– Airco-reiniging uitgevoerd (van €29,95 voor €24,95)
– Controle uitstroomlucht-temperatuur
– Functiecontrole kanalen
– Controle afvoer condenswater
– Controle lekkage druksysteem

BG Cleaning - Inlaat Reiniging

Sinds de invoering van de FSI en T(F)SI motoren in 2004 ontstaat er bij al deze motoren een probleem, namelijk het vervuilen van de inlaat poorten. Bij conventionele inspuiting worden kleppen en inlaattraject overspoeld met brandstof, dit zorgt dat olie en benzine resten van carterventilatie en tank ontluchting niet kunnen afzetten.

Met de vernieuwde directe inspuittechniek ontstaat er echter een probleem, het inlaattraject slipt langzaam dicht (gelijk aan wat er bij diesels gebeurd met een EGR klep). Dit verminderd prestaties, maar ook de souplesse en brandstofverbruik worden negatief beïnvloed.

Wij bieden sinds kort een behandeling aan waarmee de afzettingen grotendeels worden weggenomen.
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van apparatuur en producten van BG products.

Prijzen

BG cleaning – Inlaat reiniging
Prijs voor 4 cilinder motoren: € 175,- incl btw. Aanbieding € 125,-
Prijs voor 6, 8, 10 en 12 cilinder motoren: € 250 incl btw. Aanbieding € 200,-

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig de ene auto meer als de andere of het nu groot of klein onderhoud is bij MP Carworks is alles mogelijk. Van het repareren van een band tot een complete motor revisie. Maar uiteraard ook normaal regulier onderhoud zoals olie verversen, filters vervangen, banden, remmen, DSG verversen, distributie vervangen etc.

Wij maken uiteraard alleen gebruik van originele DEALER onderdelen, in combinatie met CASTROL motorolie, kwaliteit staat bij ons op één. Wij werken met onderhoud intervallen zoals de fabriek ze opgeeft.

Bij getunede auto’s zijn de onderhouds intervallen vaak te lang hier zit ook meer onderhoud aan bepaalde onderdelen en zal eerder vervangen moeten worden, dit gaat uiteraard in overleg met de klant. Kosten voor onderhoud kunt u vinden bij de prijzen.

APK Keuring

U kunt bij ons ook terecht voor het laten uitvoeren van een APK keuring. Wij zijn in het bezit van een APK keurmeester maar kunnen op dit moment helaas niet in ons eigen pand de APK keuring uitvoeren. Hiervoor is een afspraak dus wel noodzakelijk, en kan ook eventueel in combinatie met een onderhouds beurt.

Kosten voor een APK keuring kunt u vinden bij de prijzen.

Storingen en Diagnose

Heeft u problemen of storingen met uw VW, Audi, Seat, Skoda of Porsche dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd om problemen en elektrische storingen op te lossen. Vaak betaal je hier bij de dealer of andere garages honderden euro’s voor en worden er vaak delen vervangen die niet eens nodig zijn omdat ze niet weten wat het probleem veroorzaakt.

Wij rekenen voor uitlezen en een diagnose stellen (tot max 1 uur) €50,- incl. BTW. De daarop volgende uren rekenen wij een uurloon van €80,- incl. BTW.

Prijzen

APK Keuring (Benzine) €50,- Lees hier voor meer informatie
APK Keuring (Diesel) €60,- Lees hier voor meer informatie
Uitlezen en een diagnose stellen tot maximaal 1 uur €40,- Lees hier voor meer informatie
Airco vullen €79,99,-

De overige vaste prijzen voor onderhoud zijn we nog druk mee bezig deze komen z.s.m. online.